Spate telefon, capac baterie

Afiseaza: 1-24 din 255 produse

 Filtre

Nu mai proteja doar Ecranul! Ai grijă și de spatele Telefonului!

 

Te-ai gândit ce s-ar întâmpla dacă mâine spatele telefonului tău s-ar deteriora și ar necesita înlocuire? Este destul de dificil să te gândești că s-ar putea întâmpla ceva cu telefonul tău și ai putea rămâne fără el câteva zile, nu-i așa?

Deși majoritatea utilizatorilor sunt preocupați să protejeze ecranul telefonului pe parcursul utilizării, spatele de telefon este la fel de important. Mai mult, în funcție de cât de mult se încălzește capacul de la bateria de telefon, poți identifica anumite probleme serioase ale telefonului tău.

Ți-e teamă de prețul pe care carcasa de spate pentru telefon ar putea să îl aibă? Explorează variantele disponibile pe Flacăra3 și alege capacul de telefon compatibil cu modelul tău, la prețuri super accesibile.
 

De ce a crescut adopția utilizării de sticlă pentru spatele de telefon?

 

Dacă ai deja un telefon Apple, probabil ești deja obișnuit/ă cu un capac de telefon din sticlă. Gândește-te la modul în care arată spatele unui iPhone 11 sau orice alt model mai recent. Care crezi că sunt motivele pentru care sticla a devenit atât de populară pentru capacul pentru spatele telefonului?

  • Sticla de pe spatele telefonului arată foarte elegant și modern. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care oamenii aleg modelele cu capac de spate de telefon din sticlă. Având în vedere că prețul acestor modele este mai ridicat, așteptările clienților sunt să primească un telefon premium, de lux.

  • Sticla din spatele unui iPhone 11 și a tuturor modelelor care au urmat acestei versiuni permit încărcarea wireless. Datorită popularității acestui tip de încărcare, vei regăsi din ce în ce mai des carcasă de spate pentru telefon Samsung sau Apple în totalitate din sticlă.

 

Dacă sunt atât de populare, de ce nu au adoptat producătorii sticla pentru spatele telefoanelor abia în urmă cu câțiva ani? Această idee de a folosi sticla pentru spatele de Samsung S8 sau iPhone 11 a apărut în același timp cu funcționalitatea de încărcare wireless.

Faptul că pe lângă acest tip de încărcare, telefoanele arată mult mai elegant, a fost un bonus de imagine de care producătorii s-au bucurat. Tocmai de aceea, vei regăsi sticla la spatele de Huawei P30 pro, dar și la alți producători care își doresc să fie competitivi.
 

Este spatele de telefon din sticlă mai rezistent decât cel din metal?

 

Dacă ți s-a întâmplat până acum să ți se spargă ecranul telefonului, deja știi ce înseamnă stresul de a avea telefonul nefuncțional, iar reparația să te coste extrem de mult. Deși producătorii susțin că ecranele telefoanelor sunt realizate dintr-un material foarte rezistent, acestea se pot sparge.

Atunci ce i-a determinat pe producători să aleagă sticla pentru spatele telefonului, deși ea se poate sparge ca și în cazul ecranelor?

De exemplu, modelul iPhone 11 are spate din sticlă, fiind unul dintre primele modele Apple care a început să aibă acest tip de spate. Știind că prin acest mod telefoanele lor devin mai atractive, Apple a folosit sticla pentru capacul de spate pentru telefoanele iphone 11 pro max, iphone x și toată gama care a urmat.

Cum a reușit Apple să câștige votul de încredere al utilizatorilor? A folosit sticlă de cea mai bună calitate care a trecut prin diverse teste de rezistență. Astfel, conform experimentelor făcute, sticla folosită pe spatele telefoanelor nu s-a spart după ce telefonul a fost scăpat pe jos de 15 ori consecutiv.
 

Sticla se poate sparge

 

Chiar dacă producătorii încearcă să folosească cele mai noi inovații în privința sticlei folosite pentru capacul telefonului, aceasta tot se poate sparge. Fie că vorbim de spatele de telefon Huawei, Samsung sau Apple, există în continuare acest risc.

Ce ar fi de făcut pentru îmbunătățirea protecției? În primul rând, orice dispozitiv mobil ar trebui utilizat și depozitat cu grijă pentru a evita accidentele. De asemenea, o soluție care poate reduce riscul spargerii capacului unui Huawei p30 lite, s10 plus, sau orice alt model care folosește sticlă pentru spate, ar fi să folosești o husă pentru spatele telefonului.

Nu mai ai nevoie să cauți husă de telefon față spate de calitate sau piese pentru telefoane compatibile! Găsești tot ce ai nevoie în magazinul online Flacăra3!

În cazul în care totuși s-a întâmplat ca spatele telefonului tău Huawei P30 lite sau capacul de spate al unui S8 să se spargă, poți apela la un service autorizat care să se ocupe de lipirea carcasei telefonului tău.

Unde găsești piesele de care nevoie? Cu câteva click-uri poți comanda pe Flacăra3.ro piese de telefoane Samsung, Huawei sau Apple la prețuri extrem de accesibile!
 

Cum poți proteja spatele telefonului tău

 

Sticla oferă telefonului tău un look modern și elegant. Fie că vorbim de spatele unui Huawei p30 lite, Nova 5t, Mate 20 lite sau de modelele Samsung și iPhone cu sticlă, astfel de modelele sunt extrem de apreciate de cumpărători.

Vrei să aflii cum poți proteja sticla de pe spatele telefoanelor pentru cât mai lung timp? Descoperă opțiunile în paragrafele următoare.
 

Carcasă

 

Cea mai rapidă și rentabilă variantă de protejare a capacului de spate pentru Huawei p30 pro, mate 20 lite, p20 lite sau orice alt model ai avea o reprezintă carcasa. Materialele din care este produs acest accesoriu de protecție sunt silicon, TPU sau PVC. De asemenea, vei descoperi pe piață diverse capace cu baterie pentru Huawei p30 lite sau alte modele de telefoane care te vor ajuta să mărești autonomia bateriei.

Pe lângă protecția pe care o oferă spatelui telefonului, carcasele sunt rezistente în timp, au un preț redus și sunt disponibile în diferite culori. Pe de altă parte, vor mări grosimea telefonului făcându-l mai puțin confortabil la folosire și pot colecta o cantitate însemnată de praf și murdărie.
 

Folie sticlă securizată

 

Folia de sticlă securizată este folosită pentru a proteja atât ecranul telefonului, dar și pentru spate. În cazul unui impact, aceasta poate absorbi energia mecanică și proteja spatele de sticlă. De asemenea, previne în mod eficient zgârieturile care pot apărea pe spate și este disponibilă în diverse culori și modele.

Deși este foarte eficientă, sticla securizată nu se poate aplica pe orice tip de telefon cu spate din sticlă. Poți explora opțiunile disponibile în magazinul Flacăra3 și să găsești modelul de care ai nevoie!
 

Film de protecție

 

Acesta poate fi produs din diverse materiale, fiecare dintre ele conferind un anumit nivel de durabilitate. Avantajul filmului de protecție este acela că nu mărește grosimea telefonului arătând foarte natural, aproape inexistent, pe spatele de sticlă. De asemenea, filmul de protecție din poliuretan oferă cel mai înalt grad de protecție din această categorie.

Cu toate acestea, nivelul său de protecție este mai scăzut în comparație cu sticla securizată. Totodată, este disponibil doar pentru anumite tipuri de telefoane.
 

Alege în Funcție de nevoile tale

 

Telefoanele cu spate din sticlă au diverse funcționalități interesante. Pe lângă aspectul care urmărește tendințele moderne, îți permite să folosești încărcarea wireless. Datorită acestui beneficiu, vei putea spune ”adio” cablurilor de încărcare pe care trebuie să le iei peste tot cu tine și nu vei mai avea grija găsirii unui cablu cu mufă compatibilă.

Mai mult, poți proteja spatele de sticlă cu ajutorul carcaselor, foliei de sticlă securizată sau a filmului de protecție. Chiar dacă, deși ai avut grijă de telefon, iar sticla de pe spate s-a spart, există soluții pentru orice problemă.

Bazează-te pe Flacăra3 ca partenerul tău de încredere pentru piese pentru înlocuirea spatelui telefonului tău!

 

Suport clienti Luni-Vineri : 09:00-17:00

0771606585 dolga2005@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!