Banda flex placa baza / principala

Afiseaza: 1-23 din 23 produse

 Filtre

Ce Este Banda Flex Placa de Baza și De Ce Este Importantă Pentru Telefonul Tău Mobil?

 

Atunci când cumpărăm un telefon mobil, condiționăm deseori alegerea de partea estetică, rezoluția camerei foto și video, capacitatea de stocare și altele. În afara componentelor exterioare, un telefon mobil funcționează la performanță maximă cu ajutorul componentelor interne.

Unul dintre componentele importante fără de care telefonul mobil nu poate functiona este banda flex principala sau placa de baza. În limba engleză, denumirea acestui element este “motherboard”. Așadar, după cum îi sugerează și numele, banda flex pentru placa de bază reprezintă nucleul telefonului mobil, care coordonează funcționarea tuturor celorlalte componente.

Fie ca ai nevoie de o placă de bază pentru Samsung sau pentru alt tip de telefon mobil, vei găsi componente compatibile în magazinul online Flacara3!
 

Ce Este Banda Flex pentru Placa de Baza?

 

Banda flex este placa de bază pentru telefon care contine cele mai importante elemente care influențează buna funcționare a telefonului, precum circuitul de încărcare, memoria si procesorul. Aceasta componentă este responsabilă nu doar pentru functionarea în bune condiții a telefonului tău, dar și pentru procesarea comenzilor de la utilizator. De asemenea, prin intermediul foliei pentru banda flex, aceasta componenta asigură transferul de informații între componentele telefonului, inclusiv difuzorul, camera, microfonul sau ecranul.

Fiind o componentă extrem de importantă pentru telefonul tău mobil, ai nevoie de un partener de încredere care sa îți ofere produse de înaltă calitate. Așadar, în magazinul online Flacara3 vei regăsi placa de bază pentru Samsung A50, S7 edge și alte modele de telefoane Samsung!
 

Care Sunt Factorii Care Pot Cauza Slaba Funcționare a Plăcii Flex de Baza?

 

Exista diverse cauze care pot provoca slaba funcționare a plăcii flex pentru telefonul mobil. Unele dintre cele mai comune sunt următoarele:

 • Utilizarea incorectă a telefonului mobil - atat folia pentru banda flex cât și placa de baza pot fi afectate atunci cand telefonul este utilizat necorespunzător. De exemplu, folosirea telefonului în condiții extreme, precum expunerea la umiditate sau caldura, vibratii sau socuri, pot produce daune majore telefonului tău.

 • Lovituri sau căderi - în urma unui șoc provocat prin accident sau cădere, banda flexibilă poate avea fisuri. În acest caz, banda flex nu mai poate functiona corespunzator.

 • Utilizarea excesiva - desi noile modele de telefon mobil sunt “construite” în așa fel incat sa reziste utilizarii excesive, chiar și la aceste modele placa de bază se poate deteriora. 

 • Erori la software - actualizarea incompletă a software-ului sau apariția unor erori în sistemul de operare pot determina probleme de performanta. De asemenea, fie că vorbim de banda flex pentru placa de bază pentru Samsung A51 sau A71, erorile de software pot determina deteriorări ale acesteia.

Ai probleme cu banda flex de baza și ai nevoie sa o inlocuiesti? Găsești folia si banda flex de bază la prețuri foarte avantajoase direct pe www.flacara3.ro! Comanda cu doar cateva clickuri!
 

Cum Îți Dai Seama ca Banda Flex Pentru Placa de Baza Nu Funcționează Corespunzător?

 

Ești îngrijorat/ă că banda flex pentru placa de baza a telefonului tau Samsung A40 sau A10 nu funcționează corespunzător? Unele dintre cele mai comune semne care pot indica o problema a plăcii flex de baza principala sunt următoarele:
 

 • Imaginea afișată pe ecranul telefonului tău are dungi sau este neclară

 • Ecranul telefonului tău nu se mai aprinde sau este negru

 • Butonul de pornire a telefonului tău mobil nu mai funcționează corespunzător

 • Sunetul telefonului nu se mai aude sau este aproape tot timpul întrerupt

 • Telefonul tău mobil nu se mai incarcă sau se încarcă foarte lent
   

Astfel de probleme pot apărea la banda flex pentru placa de baza pentru orice model, fie el Samsung A21S, A71, A22 sau altele. De îndată ce vei observa astfel de probleme, îți recomandăm să contactezi un specialist și să comanzi placa flex de baza pentru inlocuire. Descoperă componentele disponibile în magazinul online Flacara3!
 

Cum Poți Proteja Placa Flex de Baza a Telefonului Tău Mobil?

 

Nu ai nevoie sa fii un expert al telefoanelor mobile pentru a putea preveni deteriorarea iremediabilă a plăcii flex principale. Îți poți proteja telefonul mobil și componentele acestuia cu cateva trucuri simple:
 

 • Folosește o husa sau carcasa de protectie: acest accesoriu îți va proteja telefonul mobil și componentele sale interne în cazul unui accident, căderi sau zgarieturi. Cu cat atenuezi mai mult socul produs de o cădere a telefonului, cu atat placa flex de baza va fi mai protejata.

 • Evita expunerea la temperaturi extreme: telefonul mobil nu ar trebui expus la temperaturi prea înalte, dar nici prea scăzute. Variațiile de temperatura pot afecta atat componentele externe, dar și pe cele interne.

 • Evita expunerea telefonului la umezeala: umezeala, dar și apa, pot deteriora iremediabil placa flex de baza a telefonului tău. Așadar, manevrarea cu grija a telefonului și evitarea expunerii lui la contactul cu lichide va prelungi “durata de viata” a acestei componente.

 • Folosește un incarcator de mobil original: deși pe piața exista multe tipuri de incarcatoare compatibile cu telefonul tău mobil, acestea pot provoca daune ale software-ului. Folosirea unui incarcator original sau wireless va proteja toate componentele interne ale telefonului tău, inclusiv placa flex principala.

 • Ofera-i telefonului tău o pauza de la utilizare: chiar dacă ai nevoie de telefonul tau mobil in mod constant, utilizarea excesiva poate provoca daune de nereparat. Utilizarea în mod rezonabil oferă condiții optime de funcționare pentru placa de baza.


Cu cat ai mai multă grija de telefonul tău mobil, cu atat te vei putea bucura mai mult de acesta. Dacă ai nevoie de schimbarea benzii flex de baza pentru dispozitivul tău, vei găsi componenta compatibilă cu modelul tău direct în magazinul online Flacara3!
 

Nu Subestima “Semnele” Pe Care Ți Le Poate Trimite Banda Flex de Baza Principala

 

Fiecare componenta a telefonului tău mobil este importantă pentru buna funcționare a acestuia. Dacă vrei sa te bucuri de acesta pentru o perioada mai lungă, nu este recomandat sa ignori “semnele” pe care ți le trimite. Fie că te confrunti cu imagini neclare pe ecranul telefonului sau observi ca acesta nu se mai incarca la fel de rapid, atunci poți sa ai nevoie de schimbarea benzii flex a dispozitivului tău.

Din fericire, vei găsi componenta de care ai nevoie direct în magazinul Flacara3! Cu cateva clickuri poți comanda banda flex de baza pentru telefonul tău Samsung!

Suport clienti Luni-Vineri : 09:00-17:00

0771606585 dolga2005@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!