Mini vacanta de vara a inceput, iar din 01iunie - 05iunie avem inchis! Ne revedem din 6 iunie, plini de entuziasm ╚Öi energie! ­čÄë ­čÄë  

Banda flex placa baza / principala

Afiseaza: 1-13 din 13 produse

 Filtre

Ce Este Banda Flex Placa de Baza și De Ce Este Importantă Pentru Telefonul Tău Mobil?

 

Atunci când cump─âr─âm un telefon mobil, condi╚Ťion─âm deseori alegerea de partea estetic─â, rezolu╚Ťia camerei foto ╚Öi video, capacitatea de stocare ╚Öi altele. În afara componentelor exterioare, un telefon mobil func╚Ťioneaz─â la performan╚Ť─â maxim─â cu ajutorul componentelor interne.

Unul dintre componentele importante f─âr─â de care telefonul mobil nu poate functiona este banda flex principala sau placa de baza. În limba englez─â, denumirea acestui element este “motherboard”. A╚Öadar, dup─â cum îi sugereaz─â ╚Öi numele, banda flex pentru placa de baz─â reprezint─â nucleul telefonului mobil, care coordoneaz─â func╚Ťionarea tuturor celorlalte componente.

Fie ca ai nevoie de o plac─â de baz─â pentru Samsung sau pentru alt tip de telefon mobil, vei g─âsi componente compatibile în magazinul online Flacara3!
 

Ce Este Banda Flex pentru Placa de Baza?

 

Banda flex este placa de baz─â pentru telefon care contine cele mai importante elemente care influen╚Ťeaz─â buna func╚Ťionare a telefonului, precum circuitul de înc─ârcare, memoria si procesorul. Aceasta component─â este responsabil─â nu doar pentru functionarea în bune condi╚Ťii a telefonului t─âu, dar ╚Öi pentru procesarea comenzilor de la utilizator. De asemenea, prin intermediul foliei pentru banda flex, aceasta componenta asigur─â transferul de informa╚Ťii între componentele telefonului, inclusiv difuzorul, camera, microfonul sau ecranul.

Fiind o component─â extrem de important─â pentru telefonul t─âu mobil, ai nevoie de un partener de încredere care sa î╚Ťi ofere produse de înalt─â calitate. A╚Öadar, în magazinul online Flacara3 vei reg─âsi placa de baz─â pentru Samsung A50, S7 edge ╚Öi alte modele de telefoane Samsung!
 

Care Sunt Factorii Care Pot Cauza Slaba Func╚Ťionare a Pl─âcii Flex de Baza?

 

Exista diverse cauze care pot provoca slaba func╚Ťionare a pl─âcii flex pentru telefonul mobil. Unele dintre cele mai comune sunt urm─âtoarele:

 • Utilizarea incorect─â a telefonului mobil - atat folia pentru banda flex cât ╚Öi placa de baza pot fi afectate atunci cand telefonul este utilizat necorespunz─âtor. De exemplu, folosirea telefonului în condi╚Ťii extreme, precum expunerea la umiditate sau caldura, vibratii sau socuri, pot produce daune majore telefonului t─âu.

 • Lovituri sau c─âderi - în urma unui ╚Öoc provocat prin accident sau c─âdere, banda flexibil─â poate avea fisuri. În acest caz, banda flex nu mai poate functiona corespunzator.

 • Utilizarea excesiva - desi noile modele de telefon mobil sunt “construite” în a╚Öa fel incat sa reziste utilizarii excesive, chiar ╚Öi la aceste modele placa de baz─â se poate deteriora. 

 • Erori la software - actualizarea incomplet─â a software-ului sau apari╚Ťia unor erori în sistemul de operare pot determina probleme de performanta. De asemenea, fie c─â vorbim de banda flex pentru placa de baz─â pentru Samsung A51 sau A71, erorile de software pot determina deterior─âri ale acesteia.

Ai probleme cu banda flex de baza ╚Öi ai nevoie sa o inlocuiesti? G─âse╚Öti folia si banda flex de baz─â la pre╚Ťuri foarte avantajoase direct pe www.flacara3.ro! Comanda cu doar cateva clickuri!
 

Cum Î╚Ťi Dai Seama ca Banda Flex Pentru Placa de Baza Nu Func╚Ťioneaz─â Corespunz─âtor?

 

E╚Öti îngrijorat/─â c─â banda flex pentru placa de baza a telefonului tau Samsung A40 sau A10 nu func╚Ťioneaz─â corespunz─âtor? Unele dintre cele mai comune semne care pot indica o problema a pl─âcii flex de baza principala sunt urm─âtoarele:

 • Imaginea afi╚Öat─â pe ecranul telefonului t─âu are dungi sau este neclar─â

 • Ecranul telefonului t─âu nu se mai aprinde sau este negru

 • Butonul de pornire a telefonului t─âu mobil nu mai func╚Ťioneaz─â corespunz─âtor

 • Sunetul telefonului nu se mai aude sau este aproape tot timpul întrerupt

 • Telefonul t─âu mobil nu se mai incarc─â sau se încarc─â foarte lent

Astfel de probleme pot ap─ârea la banda flex pentru placa de baza pentru orice model, fie el Samsung A21S, A71, A22 sau altele. De îndat─â ce vei observa astfel de probleme, î╚Ťi recomand─âm s─â contactezi un specialist ╚Öi s─â comanzi placa flex de baza pentru inlocuire. Descoper─â componentele disponibile în magazinul online Flacara3!
 

Cum Po╚Ťi Proteja Placa Flex de Baza a Telefonului T─âu Mobil?

 

Nu ai nevoie sa fii un expert al telefoanelor mobile pentru a putea preveni deteriorarea iremediabil─â a pl─âcii flex principale. Î╚Ťi po╚Ťi proteja telefonul mobil ╚Öi componentele acestuia cu cateva trucuri simple:

 • Folose╚Öte o husa sau carcasa de protectie: acest accesoriu î╚Ťi va proteja telefonul mobil ╚Öi componentele sale interne în cazul unui accident, c─âderi sau zgarieturi. Cu cat atenuezi mai mult socul produs de o c─âdere a telefonului, cu atat placa flex de baza va fi mai protejata.

 • Evita expunerea la temperaturi extreme: telefonul mobil nu ar trebui expus la temperaturi prea înalte, dar nici prea sc─âzute. Varia╚Ťiile de temperatura pot afecta atat componentele externe, dar ╚Öi pe cele interne.

 • Evita expunerea telefonului la umezeala: umezeala, dar ╚Öi apa, pot deteriora iremediabil placa flex de baza a telefonului t─âu. A╚Öadar, manevrarea cu grija a telefonului ╚Öi evitarea expunerii lui la contactul cu lichide va prelungi “durata de viata” a acestei componente.

 • Folose╚Öte un incarcator de mobil original: de╚Öi pe pia╚Ťa exista multe tipuri de incarcatoare compatibile cu telefonul t─âu mobil, acestea pot provoca daune ale software-ului. Folosirea unui incarcator original sau wireless va proteja toate componentele interne ale telefonului t─âu, inclusiv placa flex principala.

 • Ofera-i telefonului t─âu o pauza de la utilizare: chiar dac─â ai nevoie de telefonul tau mobil in mod constant, utilizarea excesiva poate provoca daune de nereparat. Utilizarea în mod rezonabil ofer─â condi╚Ťii optime de func╚Ťionare pentru placa de baza.

Cu cat ai mai mult─â grija de telefonul t─âu mobil, cu atat te vei putea bucura mai mult de acesta. Dac─â ai nevoie de schimbarea benzii flex de baza pentru dispozitivul t─âu, vei g─âsi componenta compatibil─â cu modelul t─âu direct în magazinul online Flacara3!
 

Nu Subestima “Semnele” Pe Care ╚Üi Le Poate Trimite Banda Flex de Baza Principala

 

Fiecare componenta a telefonului t─âu mobil este important─â pentru buna func╚Ťionare a acestuia. Dac─â vrei sa te bucuri de acesta pentru o perioada mai lung─â, nu este recomandat sa ignori “semnele” pe care ╚Ťi le trimite. Fie c─â te confrunti cu imagini neclare pe ecranul telefonului sau observi ca acesta nu se mai incarca la fel de rapid, atunci po╚Ťi sa ai nevoie de schimbarea benzii flex a dispozitivului t─âu.

Din fericire, vei g─âsi componenta de care ai nevoie direct în magazinul Flacara3! Cu cateva clickuri po╚Ťi comanda banda flex de baza pentru telefonul t─âu Samsung!

Suport clienti Luni-Vineri : 09:00-17:00

0771606585 dolga2005@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!