Placa cu conector de incarcare

Afiseaza: 1-24 din 115 produse

 Filtre

Nu Lăsa Defecțiunile Plăcii de Încărcare Să Îți Distrugă Telefonul! Schimb-o la Timp!

 

Pentru majoritatea dintre noi, telefoanele mobile au devenit parte din viețile noastre. Este foarte dificil să ne continuăm activitatea normal dacă bateria telefonului s-a descărcat.

Cauzele care determină descărcarea telefonului sunt multiple. O problemă des întâlnită este cea legată de bateria telefonului. De asemenea, se întâmplă ca placa cu mufa de încărcare să fie avariată și să necesite schimbare.

În momentul în care placa cu conectorul de încărcare nu mai funcționează corespunzător, ai nevoie de ajutor specializat pentru a alege un produs compatibil. Tocmai de aceea, Flacăra3 este locul în care găsești placă cu conector de alimentare original sau aftermarket, în funcție de bugetul pe care îl ai.

Explorează produsele disponibile pe Flacăra3.ro din categoria placă cu conector de încărcare și alege produsul care se potrivește modelului tău de telefon!


 

Primele Semne Că Placa cu Conector de Alimentare Nu Mai Funcționează Corect

 

De foarte multe ori defecțiunile la plăcile cu conector de alimentare rapidă sunt confundate cu probleme ale bateriei telefonului. Pentru a-ți da seama dacă ai nevoie de o schimbare la placa cu conector de încărcare, îți recomandăm să fii atent/ă la următoarele semne:
 


Telefonul tău se încarcă doar dacă este ținut într-un anumit unghi

 

Ai observat că telefonul tău se încarcă doar dacă îl ții înclinat la unghi de 45 de grade? Acest lucru poate însemna că portul de încărcare are o problemă. În acest caz, îți recomandăm să verifici placa cu conectorul de încărcare audio și microfon și să o schimbi.
 

Reziduuri în jurul portului de încărcare

 

Indiferent că ai o placă cu conector de încărcare pentru Samsung A10, iPhone 7 plus, iPhone XS sau orice alt model, se poate întâmpla să apară reziduuri negre în jurul mufei de încărcare. Acesta este un semn că placa cu chip de încărcare rapidă a telefonului tău nu mai funcționează corespunzător.

Pinii din placa cu mufă de încărcare audio pot fi rupți

 

Se poate întâmpla ca telefonul tău să se încarce foarte greu pentru că pinii din portul de încărcare să fie rupți. Fie că ai o placă cu conector de încărcare pentru Samsung sau Apple, diagnosticarea unei astfel de probleme poate fi făcută doar de specialist.

Explorează opțiunile de conectori de încărcare disponibile în magazinul Flacăra3 pentru a găsi produsele de care ai nevoie pentru telefonul tău! 
 

Cum Verifici Dacă Placa cu Conector de Încărcare Trebuie Schimbată?

 

Dacă ai observat că telefonul tău nu se mai încarcă corespunzător și ai identificat primele semne care arată că placa cu conector de alimentare ar putea fi avariată, poți evalua situația și mai avansat. Pentru a valida faptul că ai nevoie de un nou conector de alimentare, poți face următoarele verificări:

  • Folosește o altă sursă de alimentare. În cazul în care telefonul începe să se încarce în acest mod, înseamnă că există o problemă la sursa de curent folosită anterior.

  • Schimbă cablul de încărcare. Se poate întâmpla ca placa de alimentare să fie funcțională, dar cablul de încărcare să fie avariat.

  • Încearcă să restartezi telefonul. Acest ”truc” funcționează atunci când există o mică disfuncționalitate de software care nu mai permite indicatorului nivelului bateriei să arate dacă aceasta s-a încărcat.

După ce ai încercat toate acțiunile de mai sus, iar telefonul tău continuă să aibă probleme la încărcare, atunci va fi nevoie să schimbi acumulatorul de încărcare. Achiziționează produsul compatibil de pe Flacăra3.ro!
 

Cum Previi Avarierea Plăcii de Încărcare a Telefonului Tău

 

De fiecare dată când ne cumpărăm un telefon nou încercăm să avem grijă de bateria acestuia cât mai mult timp posibil. Dar, de foarte puține ori ne gândim că și placa cu conector de încărcare are nevoie de același nivel ridicat de atenție.

În cazul în care telefonul tău are nevoie de un conector pentru Samsung A12 sau orice model de iPhone, vei găsi produsul la prețuri accesibile direct pe Flacăra3.ro

De asemenea, poți preveni avarierea conectorului A12 al telefonului tău astfel:

  • Atunci când deconectezi telefonul de la încărcat, îndepărtează încărcătorul trăgând direct de mufă și nu de cablu. Astfel, vei evita să creezi un șoc mecanic asupra plăcii de încărcare și a elementelor acesteia.

  • Ține telefonul și încărcătorul departe de umezeală sau apă. Locurile cu umezeală ridicată precum baia, bucătăria sau balconul pot duce la avarierea serioasă a plăcii cu conector de încărcare.

  • Stai departe de temperaturile extreme. Indiferent că vei lăsa telefonul la încărcat la o temperatură ridicată sau scăzută, aceste condiții pot avaria bateria și placa cu chip de încărcare rapidă.

  • Încearcă să folosești un dispozitiv care protejează electronicele de fluctuațiile de tensiune. Placa cu mufă de încărcare usb a telefonului tău se poate arde foarte ușor din cauza acestor fenomene. 

     

Repararea Incorectă a Conectorului de Încărcare Poate Avaria Complet Telefonul Tău! 

 

Dacă ai constatat ca bateria telefonului tău durează doar câteva ore, înainte de a acționa pe cont propriu ar fi bine să identifici cu atenție cauza care a dus la această situație. Schimbarea plăcii cu mufă de încărcare audio și microfon este un proces foarte delicat, ce necesită atenție sporită.

Primul pas pentru a obține rezultatele dorite este să alegi produse compatibile și de calitate. Așadar, la Flacăra3 vei găsi placa de încărcare de care ai nevoie precum și conectori pentru A52, A32, A71 sau alte modele de telefoane.

Alege placa cu mufă de încărcare usb cu câteva click-uri direct din magazinul online Flacăra3!

Suport clienti Luni-Vineri : 09:00-17:00

0771606585 dolga2005@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!