Piese Service Gsm

Afiseaza: 1-24 din 897 produse

 Filtre

Repararea telefonului cu piese gsm și accesorii gsm se poate realiza de acum mult mai simplu

 
Nu te gândești că poți avea nevoie de piese gsm de calitate și la prețuri mici decât atunci când inevitabilul se întâmplă, iar telefonul tău se uzează sau se defectează încât devine greoi sau inconfortabil în utilizare.

Ce te faci atunci când bateria nu mai are randament sau nu mai ține deloc, când copilul ți-a aruncat telefonul și ai rămas cu display-ul spart sau carcasa din spate fisurată, când descoperi că nu-ți mai poți încărca telefonul decât dacă îl ții într-o anumită poziție?

Acestea sunt doar câteva din problemele comune cu care se pot confrunta utilizatorii de telefoane mobile. Când se întâmplă acest lucru e suficient să te îndrepți spre un service de piese gsm și accesorii gsm, precum Flacăra3.ro
 


Ai Nevoie de Reparație sau Upgrade de Estetică pentru Telefonul Tău Mobil?


Suntem încântați să-ți confirmăm că în magazinul nostru online de piese gsm și accesorii gsm, precum și în service-ul nostru de telefoane din Arad, poți găsi pe stoc sute de produse, cu livrare rapidă.

De asemenea, oferim clienților noștri din toată România pachetul “Service de telefoane la tine acasă” cu posibilitatea de trimitere la noi în service gsm a unui telefon care necesită intervenție.
După diagnostic și soluționarea defectului, conform detaliilor agreate de tine, îți vei primi telefonul direct acasă ori la birou.
 

Dacă te întrebai ce Piese de Service Gsm Poți Găsi pe Site-ul Nostru, Mai Jos Poți Afla

 

Telefoanele mobile sunt construite și asamblate astfel încât să te poți bucura de ele în condiții optime. Însă, uneori se poate întâmpla ca anumite piese de telefoane sau accesorii gsm să nu mai funcționeze conform standardelor. 

În astfel de momente este indicat să achiziționezi cât mai repede piesele de service gsm necesare pentru a putea realiza reparația imediată și a-l aduce la starea sa inițială.

Pe site-ul nostru flacăra 3 găsești o mulțime de piese de telefoane Samsung, Huawei, Iphone și multe alte branduri de renume. 

 


Iată ce Tipuri de Piese Pentru Telefoane vei Găsi în Gama Noastră de Produse

 
 1. Display-uri pentru telefoane
   

Știai că display-ul este cea mai vulnerabilă componentă dintr-un telefon? Neatenția, accidentele neprevăzute pot deteriora ecranul dar, din fericire, atunci când se întâmplă acest lucru, nu trebuie să schimbi tot telefonul.
Totuși, reține că noul display trebuie să fie 100% compatibil cu telefonul tău, iar dacă vrei să fii sigur de acest lucru, cel mai bine este să vii în service-ul nostru gsm pentru înlocuirea ecranului.
Ai nevoie de un display de telefon a71 la preț avantajos? Sau poate cauți un display de Samsung S10  sau S10 plus la preț rezonabil. Indiferent de ce telefon ai îți recomandăm să vezi ofertele noastre actualizate în fiecare zi.
 

Este critic să ții cont de compatibilitatea noului display cu telefonul tău
 

De exemplu, dacă ai un telefon Samsung A20e și ai avut ghinionul să-i spargi ecranul din greșeală, atunci trebuie să cauți pentru înlocuire fix un display de telefon Samsung A20e la preț acceptabil.
Un display de Samsung A21S sau Samsung S10 la preț mai mic sau alt tip nu se va potrivi pe modelul tău de Samsung A20e.
Dar, dacă vii în service-ul nostru gsm, poți sta fără grijă pentru că tehnicienii noștri vor schimba ecranul telefonului tău cu unul care se potrivește perfect, în doar câteva minute.
 
 1.  Baterii și acumulatori noi pentru orice tip de telefon
   

Performanțele telefonului tău pot fi încetinite de o serie de motive, cum ar fi lipsa de memorie sau lipsa spațiului de stocare, însă poate că cea mai frecventă problemă pe care o poți avea la un moment dat cu telefonul tău este legată de starea bateriei.
După cum probabil știi deja, bateria este considerată consumabil, ceea ce înseamnă că durata sa de utilizare se diminuează cu fiecare ciclu nou de încărcare descărcare.
 

Este adevărat că există anumite obiceiuri care pot deteriora mai rapid o baterie?
 

Conform statisticilor, un acumulator pentru telefon poate să reziste în medie până la 2 ani, dar, da tehnicienii din service-ul nostru gsm atrag atenția că există câteva lucruri care îi pot accelera uzura.
De exemplu, dacă încărcarea este realizată eronat lăsând telefonul să se descarce până la închiderea totală sau dacă lași telefonul la încărcat toată noaptea, bateria se va defecta mai repede.
Din fericire, înlocuirea unei baterii într-un service de piese telefoane cu experiență așa cum este Flacăra3 este foarte simplă și rapidă. Din nou, cel mai important criteriu de care trebuie să ții cont este compatibilitatea, iar dacă ai nevoie de ajutor, suntem aici pentru tine. 
 
 1. Conectori de încărcare pentru smartphone-uri și telefoane cu butoane
   

Nu știi exact cum s-a întâmplat - poate că ai smuls cablul cu rapiditate ori poate că ai tras telefonul uitând că este la încărcare. Cert este că procedând astfel, mufa de încărcare, conectorii și pinii s-au defectat, iar acest lucru împiedică încărcarea corespunzătoare.
În service-ul gsm Flacăra 3 ne ocupăm inclusiv de reparații și înlocuirea conectorilor de încărcare, așa încât să-ți poți folosi în continuare telefonul fără probleme. 
 
 1. Reparații și înlocuire difuzoare noi pentru telefoane
   

Principalul obiectiv al telefonului a fost și încă este comunicarea. Bineînțeles, acest lucru a evoluat semnificativ în ultimii ani, convorbirile telefonice nemaifiind singurul scop atunci când ai în mână un smartphone cu o mulțime de funcții.
Cu toate acestea este important să ai grijă ca telefonul tău să poată reda sunetele cât mai clar, astfel încât să te poți bucura nu doar de muzica și serialele preferate, ci și de o conversație plăcută cu cei de la capătul celălalt al firului.
De aceea, pentru reparații și înlocuire de difuzoare pentru telefoane, poți alege produsele din oferta noastră.
 
 1. Reparații și schimbare carcasa spate de telefoane
   

Așa cum display-ul se poate zgâria sau sparge, spatele telefonului poate suferi daune în cazul în care îl scapi accidental.
Dar, acesta se înlocuiește ușor și poți vizualiza pe site-ul nostru modelele disponibile de carcasă spate de telefoane.
Interesant este că vei putea cu această ocazie să schimbi aspectul telefonului tău, încât vei simți că ai un smartphone nou.
 
 1. Servicii de reparații și înlocuire pentru sticla de la camera telefonului
   

Clipurile video și fotografiile au devenit un mod uimitor în care oamenii comunică pe internet, iar camera de pe spatele telefonului cu siguranță este foarte importantă pentru tine.
Dacă ai nevoie de o sticlă nouă pentru camera telefonului tău sau o protecție suplimentară, noi te putem ajuta cu soluții și componente de calitate și de încredere.
 

Cum este Mai Bine: Să-ți Cumperi un Telefon Nou sau Să-l Repari pe Cel Existent?


Prima întrebare care apare în mintea celui care își vede telefonul cu display-ul strivit, carcasa spartă ori mufa de încărcare defectă este chiar aceasta:
Merită să-mi repar telefonul sau mai degrabă îl arunc pe acesta și îmi cumpăr un telefon nou?”.
De cele mai multe ori și mai ales dacă telefonul are performanțe bune, tehnicienii noștri din service-ul de piese gsm din Arad recomandă repararea acestuia.
 

Iată mai exact de ce este de preferat repararea unui smartphone cu display defect, carcasă spartă, difuzoare, conectori sau baterii defecte?

 
 • Este mult mai eficient din punct de vedere al costurilor
   

De cele mai multe ori, se întâmplă ca doar o singură piesă dintr-un telefon să se strice, celelalte funcționând în condiții optime.
În acest sens, cumpărarea unui telefon nou mobil poate fi o investiție mare și inutilă. Poți schimba mult mai ieftin și rapid piesa avariată la un service de telefoane, cum ar fi Flacăra 3 din Arad.
 
 • O varianta mai rapidă
   

Toată lumea știe cât de lung este procesul și cât de mult durează să îți setezi noul telefon, să instalezi aplicațiile preferate și să transferi datele dintr-un echipament mobil în altul.
Dar, înlocuirea piesei deteriorate la un service de smartphone-uri se poate face în anumite cazuri chiar și pe loc. De aceea, reparația sau înlocuirea componentei avariate este mult mai eficientă și rapidă.
De exemplu, aici la Flacăra 3 ai service de telefoane Samsung, iPhone, Oppo și altele ca să-ți schimbi accesoriile de gsm ori componentele deteriorate cu unele noi.
 
 • Fișierele tale rămân în siguranță
   

Pozele, filmările și documentele importante din telefonul tău trebuie să fie menținute în siguranță.
Să transferi mii de astfel de fișiere într-un telefon nou, atunci când telefonul tău are probleme minore ce pot fi reparate rapid și ieftin este o acțiune ce poate rezulta în pierderea unor documente importante, lucru pe care sigur nu ți-l dorești.
 
 • Un telefon reparat are aceleași funcții ca un telefon nou
   

Telefonul tău este un echipament mobil special, folosit pe toată perioada zilei, atât pentru job, cât și pentru divertisment, în timpul liber. De cele mai multe ori, schimbarea telefonului este o acțiune inutilă și costisitoare.
Telefonul tău va putea face aceleași lucruri ca unul nou, după ce va avea piesele deteriorate schimbate cu unele noi comandate dintr-un service de piese telefoane și accesorii gsm.
Schimbarea unei piese precum acumulatorul, display-ul, carcasa din spate, sticla de la cameră, conectorii de încărcare, îți va face telefonul să funcționeze fără probleme și chiar să aibă un aspect atrăgător din nou.
 

Care Sunt Principalele Motive Pentru a Comanda Piese de Telefoane de pe Site-ul Flacăra 3?


Știm deja: telefonul mobil este cel mai important gadget din viața ta și poate că cel mai bine conștientizezi acest lucru atunci când ceva nu funcționează corect și nu-l mai poți folosi cum dorești.
Dacă îl utilizezi ca să ții legătura cu familia și prietenii, pentru job, verificarea rețelelor de socializare, navigare pe internet sau gaming light, smartphone-ul este un instrument de care trebuie să ai grijă dacă vrei să te bucuri de el cât mai mult timp.
Dar, accidentele se întâmplă la tot pasul, iar dacă ai constatat că telefonul tău are conectorii defecți, că displayul s-a spart, că s-a ciobit carcasa de pe spate sau sticla de la camera foto este zgâriată, vom fi bucuroși să te ajutăm.
Oferim piese de telefoane fiabile și de calitate, chiar aici pe site-ul Flacăra 3. Cu noi, poți să-ți repari telefonul mai rapid decât crezi.
 

Prin urmare, site-ul nostru Flacăra 3 îți poate oferi:

 
 • Piese GSM de cea mai înaltă calitate
   

Telefonul tău, indiferent de marcă, este construit din piese delicate de o calitate superioară. În cazul în care este avariat este necesară schimbarea acestora cu piese de telefoane de o calitate apropiată și perfect compatibile.
În acest fel, smartphone-ul tău va funcționa ca înainte și îl vei putea folosi ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
 • Gama largă de produse
   

Pe site-ul Flacăra 3, un service gsm recomandat de sute de clienți, îți punem la dispoziție o diversitate largă de piese de telefoane Samsung, iPhone, Huawei, Nokia, Oppo și alte branduri.
 • Experiență în domeniu
   

Mai mult decât un magazin online de piese de telefoane, Flacăra 3 din Arad este un service gsm de încredere, unde poți găsi ajutor și consultanță pentru a face o achiziție inspirată și corectă.
Vrei să înlocuiești ecranul telefonului, carcasa spartă de la spate sau conectorii de încărcare, însă nu știi de unde să începi căutările?
Chiar dacă denumirile tehnice pot fi uneori descurajante, noi te putem ajuta cu îndrumarea necesară ca să comanzi exact piesa de care ai nevoie.
Dacă ești din Arad și vrei să ne vizitezi în service-ul nostru gsm, te așteptăm cu drag. Ne vom ocupa noi să-ți schimbăm componenta defectă și doar după câteva minute vei putea pleca acasă cu telefonul ca nou.
 • Profesionalism și prețuri accesibile
   

Fiecare comandă, mică sau mare, este importantă pentru noi. De aceea, facem tot ce ține de noi ca  să oferim fiecărui client cea mai bună experiență de cumpărare, piese gsm de cea mai bună calitate, cu fiabilitate demonstrată.
Flacăra 3 de la Arad are unele dintre cele mai competitive prețuri de pe piață și servicii extinse precum posibilitatea de a-ți repara telefonul din confortul casei.
 Cum funcționează asta? Trimitem noi curierul la tine să ridice telefonul cu defecțiuni, îl reparăm la noi în service, iar apoi ți-l trimitem înapoi, direct acasă.
 

Alege Flacăra3, Magazinul Online cu Piese de Telefoane și Accesorii Gsm la Prețuri Excelente


Oricât de grijuliu ai fi în utilizarea unui smartphone, uneori, micile accidente sunt inevitabile. În plus, bateria își pierde treptat din vigurozitate, iar carcasa de pe spate poate căpăta urme de uzură.
Flacăra3 oferă servicii de reparații gsm. Cu noi poți reîmprospăta designul telefonului tău cu un display nou perfect sau o carcasă de spate impecabilă. Poți comanda o baterie nouă sau un difuzor mai bun.

Alege pachetele noastre speciale de service gsm la distanță și repară cu noi chiar din confortul casei tale.

Suport clienti Luni-Vineri : 09:00-17:00

0771606585 dolga2005@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!