Icloud blocat pe Iphone: Iată cele mai rapide metode de deblocare

Icloud blocat pe Iphone: Iată cele mai rapide metode de deblocare

Ți s-a întâmplat să uiți parola contului tău iCloud și să nu mai știi cum să îl deblochezi? Sau poate ai cumpărat un iphone la mâna a doua sau recondiționat care are contul iCloud blocat și nu ai cum să îl folosești? Dacă ești în situația în care telefonul tău iPhone este blocat și nu știi ce metodă să folosești pentru deblocarea contului iCloud, cu siguranță în următoarele paragrafe vei regăsi răspunsul la căutările tale. Mai mult, indiferent că ai nevoie de decodare pentru iPhone 11, 12 sau orice alt model, vei găsi informațiile necesare în acest articol pentru a-ți putea reseta și folosi telefonul.

Ce este iCloud locked?

Dacă ai cumpărat sau găsit un telefon iphone blocat în iCloud și vrei să știi ce înseamnă, trebuie să știi că această funcție se referă la o măsură de siguranță implementată de Apple pe toate dispozitivele sale pentru a preveni furtul sau folosirea fără consimțământul proprietarului. Această funcție este activată în mod automat atunci când un utilizator se conectează la contul iCloud și activează funcționalitatea “Find My Device”

Atunci când un dispozitiv iPhone este blocat în iCloud, funcționalitatea acestuia este limitată. 

De exemplu, în momentul în care folosești un iPhone blocat pe iCloud, nu vei să activezi opțiunea “Find My Device” sau să actualizezi dispozitivul la cea mai nouă versiune de software. Tocmai de aceea, singura soluție pe care o ai este să folosești o metodă de deblocare iPhone în iCloud. Poți încerca această procedură singur/ă sau poți avea încredere într-o echipă specializată în deblocare iPhone, cum sunt specialiștii de la Flacăra3. Pe lângă servicii profesionale de service GSM, poți comanda piese și accesorii pentru iPhone la prețuri foarte competitive.

Cum poți realiza o deblocare pentru iPhone blocat în iCloud?

Atunci când ai iCloud blocat pe iPhone, cel mai probabil te gândești că este imposibil să mai folosești respectivul dispozitiv. În cazul în care ai un iPhone blocat la proprietar, cea mai simplă soluție ar fi să discuți cu acesta pentru a introduce credențialele și a se deconecta de la contul său. În funcție de versiunea de software pe care o are, proprietarul se poate deconecta astfel:

  • versiunea iOS 10.2 sau anterioare: accesează secțiunea Setări > iCloud > Deconectare

  • versiunea iOS 10.3 sau mai recente: accesează secțiunea Setări > numele de utilizator > Deconectare

După ce a urmat acești pași, proprietarul va putea finaliza procedura de resetare a iPhone-ului blocat accesând secțiunea Setări > General > Resetare > Șterge tot Conținutul și Setările. Dacă nu știi ce versiune software are telefonul tău în funcție de modelul pe care îl ai pentru a putea urma acești pași, informațiile de mai jos te vor ajuta:

  • modele care suportă versiunea iOS 10.2: iPhone 4S, 4, 3GS, 3G

  • modele care suportă versiunea iOS 10.3 sau mai moderne: iPhone 5, 5C, 5S, 6, SE, 8, X, dar și seriile cele mai noi de iPhone 11, 12, 13 sau 14.

În cazul în care nu ai reușit să finalizezi deblocarea ID-ului Apple cu ajutorul proprietarului anterior sau nu îți mai amintești userul și parola pentru contul tău, atunci poți încerca și alte metode de deblocare pentru iCloud iPhone 11 sau alte modele mai recente.

Deblocare iCloud iPhone blocat cu ajutorul unei aplicații

O metodă ușoară prin care poți folosi un iPhone blocat pe iCloud este folosirea unui program de deblocare iCloud. Folosirea unui software pentru deblocare iPhone este necesară și atunci când aveți nevoie de recuperarea contului iCloud fără număr de telefon. La o simplă căutare online vei regăsi diferite aplicații și programe pentru deblocare iCloud care te vor ajuta să nu mai pierzi timpul încercând să găsești numele de utilizator și parola. Deși unele dintre acestea sunt disponibile gratuit, eficiența acestora nu este maximă în cazul oricărei aplicații. 

Așadar, înainte de a plăti sau descărca o aplicație care promite să te ajute în cazul unui iCloud blocat în iPhone 7, 8 sau modele mai noi, este recomandat să verifici cu atenție sursa din care provine acest program. De asemenea, o soluție de siguranță ar fi să folosiți serviciile unui service GSM cu experiență, cum este Flacăra3, care utilizează programe și tehnici profesionale de deblocare iCloud la prețuri competitive. Astfel, veți reuși să folosiți cu succes iPhone-ul blocat în rețea și să vă bucurați de funcționalitățile lui pentru mai mult timp.

Deblocare iCloud folosind setările DNS

Termenul DNS provine de la denumire Domain Name Server și reprezintă o metodă prin care poți debloca un iPhone pentru o perioadă temporară. Poți repeta aplicarea acestei metode ori de câte ori ai nevoie pentru a debloca iCloud-ul telefonului tău. Pentru a putea face acest lucru ai nevoie să ștergi setările DNS și să adaugi unele noi, în funcție de continentul în care te afli. De exemplu, dacă te afli într-o țară din Europa vei introduce codul 155.28.90, iar dacă te afli în alte zone în afară de SUA, Europa sau Asia, este necesar să introduci codul 109.17.60

Pentru a introduce acest cod vei avea nevoie să accesezi secțiunea Setări, iar apoi să mergi în opțiunea “i” care se află lângă rețeaua Wi-Fi pe care încerci să o accesezi. După ce introduci codul, vei apăsa pe butonul Back și poți accesa secțiunea Activation Help. Urmează pașii de pe ecran și vei primi în scurt timp confirmarea că te-ai conectat la serverul ales. Această metodă poate fi aplicată cu succes pentru modelele iPhone 11, X, sau mai noi blocate în iCloud, darn nu este permanentă. 

Resetare iPhone din butoane

Deși cea mai simplă metodă de recuperare iCloud este cu nr de telefon sau cu nume utilizator și parolă, atunci când ai uitat ID apple și parolă sau nu ai acces la ele, îți poți reseta telefonul. Indiferent de modelul pe care îl ai, poți reseta telefonul iPhone folosind butoanele. Dacă ai un model mai nou față de iPhone 8, poți reseta telefonul tău iPhone cu ajutorul butoanelor astfel:

  • Apasă și eliberează butonul pentru creștere volum

  • Apasă și eliberează butonul pentru scădere volum

  • Apasă în continuu pe butonul din lateral până când apare logo-ul Apple

În acest mod telefonul tău iPhone este resetat și-l vei putea readuce la setările din fabrică.

Orice iPhone blocat în iCloud se poate debloca

Mitul conform căruia deblocarea de rețea și iCloud pentru iPhone nu este posibilă s-a spulberat pe măsură ce în mediul online au apărut mai multe informații despre metodele pe care le poți folosi. Conform setărilor producătorului, un ID Apple este blocat din motive de securitate, dar acest lucru nu înseamnă că dispozitivul nu mai poate fi folosit. Poți realiza ștergerea unui cont iCloud blocat cu ajutorul aplicațiilor și programelor pe care le găsești online sau poți contacta un serviciu specializat. Echipa Flacăra3 te poate ajuta să deblochezi contul tău iCloud și să folosești telefonul tău iPhone pe termen lung. Deși procesul de deblocare poate părea simplu, vei reuși să deblochezi telefonul tău mai rapid și cu un cost rezonabil folosind serviciile profesionale.

Suport clienti Luni-Vineri : 09:00-17:00

0771606585 dolga2005@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!