Folie de Silicon vs Folie de Sticlă? Care Este Mai Potrivită pentru Telefonul Tau?

Folie de Silicon vs Folie de Sticlă? Care Este Mai Potrivită pentru Telefonul Tau?

Folie de Silicon vs Folie de Sticlă? Care Este Mai Potrivită pentru Telefonul Tau?

Telefonul mobil a devenit un dispozitiv foarte important pentru utilizatorii de azi. 

Rezistența acestuia în timp depinde de diverși factori, unul dintre aceștia fiind modul în care protejezi ecranul. Pe lângă faptul ca ecranul își pierde din sensibilitate, orice mică zgârietură îi va scădea valoarea de revanzare. Așadar, cea mai bună soluție la care poți sa te gandesti este să optezi pentru aplicarea unei folii de silicon sau de sticlă.

Decizia de a alege o folie de sticlă sau silicon poate deveni destul de dificilă. Multitudinea variantelor, dar și prețurile diferite te vor face să te întrebi care este varianta potrivită pentru tine. 

În acest articol vei descoperi care sunt principalele diferente intre folia de silicon versus folia de sticlă. De asemenea, după ce vei termina de citit vei intelege cat costă o folie de protectie pentru telefon și cum să alegi folia de protectie din sticlă sau silicon potrivită.

De Ce Ai Nevoie de o Folie de Protectie pentru Telefon din Sticla sau Silicon?

Pe măsură ce tehnologia a avansat, sticla de pe ecranul telefonului tău a devenit din ce în ce mai rezistentă la zgârieturi. Mai mult, telefoanele “echipate” cu ecran Gorilla Glass nu se vor mai zgaria atat de puternic dacă se vor atinge de cheile sau monedele din buzunarul tău. Acesta este un mare “pas înainte”, dar acest lucru nu înseamnă că nu ai nevoie de folie de protectie de silicon sau sticlă.

Pe de altă parte, foliile de protectie din silicon sau sticlă nu sunt perfecte, dar cu sigurantă sunt capabile să îți protejeze ecranul telefonului. Chiar dacă uneori montarea foliei de protectie pentru telefon necesită ajutor specializat, cu ajutorul acesteia vei prelungi durata de viată a ecranului telefonului tău și te vei bucura de acesta pentru mai mult timp.

Diferentele Principale Intre Folia de Protectie Telefon Sticla sau Silicon

Dacă vei începe sa citesti diverse păreri despre folia de sticlă sau silicon, vei descoperi o multitudine de argumente pro și contra pentru fiecare. Fiecare dintre aceste două variante prezintă avantaje, dar are și diverse dezavantaje

Pe scurt, folia din plastic este durabilă și rezistentă, dar în același timp se poate și refolosi. Pe de alta parte, nu oferă aceeași sensibilitate tactilă ca și cea din sticla, iar nu este prea rezistență la zgarieturi.

Pe de alta parte, folia de sticla este mai ușor de curățat și este rezistentă la zgârieturi și substanțe uleioase. Unul din dezavantajele acestei folii este sensibilitatea crescută la spargere sau crapaturi.

Între cele două tipuri de folii exista diferente multiple. Vei afla despre acestea în paragrafele următoare. 

De asemenea, Indiferent că vei alege folia de silicon sau de sticlă pentru telefonul tău, vei găsi diverse variante accesibile ca preț în magazinul online Flacara3! Comanda-le cu doar cateva click-uri!

 

Exista Diferente de Pret intre Folia pentru Telefon de Sticla sau de Silicon?

 

În comparatie cu folia de sticlă pentru telefon, cea de silicon este mult mai ieftină. Deși prețul poate părea un criteriu important, ar fi indicat sa te uiți și la alte criterii înainte de a lua o decizie. Ambele modele îți vor proteja ecranul telefonului, dar pe perioade de timp diferite.

Montajul Foliei de Protectie de Sticla pentru Telefon Este Mai Facil Versus Cea din Plastic?

O problema pe care mulți utilizatori o au atunci cand aleg un anumit model de folie o reprezintă aplicarea foliei de protectie pe telefon. Dacă ai încercat deja ambele variante, cu siguranță vei constata ca montarea foliei de silicon este mult mai anevoioasă. Riscul de apariție a bulelor la folia de silicon este mult mai mare în comparatie cu folia de sticla. Așadar, la acest capitol, folia de sticlă câștigă un punct suplimentar.

Care Varianta Este Mai Rezistenta - Folia de Protectie din Silicon sau Sticla?

Folia din sticlă este mult mai rezistentă în timp în comparatie cu folia de protectie pentru telefon din silicon. Tocmai de aceea, prețul acestei variante este ușor mai crescut în comparație cu varianta din silicon

De asemenea, usurinta de zgariere a foliei de silicon vs folie din sticla este mult mai mare. Așadar, folia de silicon este limitata în privința durabilitatii în timp.

Cum Sa Alegi o Folie de Protectie Pentru Telefonul Tau?

Cu sigurantă ai citit deja foarte multe păreri despre folia de protectie din sticla pentru telefon. Dacă pretul foliei de protectie pentru telefon nu devine un criteriu definitoriu pentru tine, atunci este important să știi cum să alegi o folie de silicon sau sticla pentru telefon și cum să analizezi părerile utilizatorilor.

Principalele criterii pe care le poți lua în considerare sunt următoarele:

  • compatibilitatea - indiferent că vei alege o folie de protectie din sticlă sau din silicon, ai nevoie ca aceasta sa fie compatibilă cu telefonul tău. Din fericire, în magazinul Flacara3 vei găsi variante multiple din ambele modele care să se potrivească modelului tău de telefon.

  • usurinta in instalare - după cum am menționat deja, în comparație cu folia pentru telefon din silicon, cea din sticla se instalează mult mai ușor. Cu toate acestea, este recomandat sa apelezi la ajutor specializat în montajul foliei pentru telefonul tău, indiferent că vei opta pentru varianta din sticlă sau din silicon.

  • sensibilitate tactila - înainte de a lua o decizie în privința tipului de folie care ți se potrivește, îți recomandăm să verifici nivelul de sensibilitate tactilă pe care fiecare model îl are pentru modelul telefonului tău. In cazul foliei de sticlă, vei observa că mișcările pe ecran se vor simți mult mai natural.

  • modul în care folia arată pe ecranul telefonului tau - folia de sticla vs folia de silicon arată mai bine pe ecranul telefonului tău, indiferent de model. Aceasta are o calitate mai buna și va arata pe ecran ca și cum nu ar exista de fapt niciun fel de folie de protectie.

Decizia Iti Apartine - Alege Folia de Protectie Care Îndeplinește Criteriile Potrivite Pentru Tine!

Indiferent că vei alege o folie de silicon sau sticlă, decizia finală este a ta. În primul rand, oricare dintre cele două variante îți asigura un anumit nivel de protectie pentru telefon. De asemenea, avand in vedere schimbările rapide de tehnologie în producția telefoanelor, este posibil să îți schimbi dispozitivul mult mai des. Așadar, investiția într-o folie de sticlă s-ar putea sa nu fie relevantă.

Pe de alta parte, folia de silicon nu oferă același nivel de rezistență în timp și nici nu arată la fel de natural versus folia de protectie de sticla. Pe langa aceasta, prețul s-ar putea să fie un criteriu de diferențiere pentru tine. Indiferent de decizia pe care o vei lua, pe www.flacara3.ro vei gasi folii de protectie de silicon sau de sticla la prețuri avantajoase pentru aproape orice tip de telefon!

Suport clienti Luni-Vineri : 09:00-17:00

0771606585 dolga2005@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!