Folie silicon

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Este Folia de Silicon Potrivit─â Pentru Telefonul T─âu Mobil?

 

Din geanta în buzunar, în mân─â sau în ghiozdan, telefonul mobil este pretutindeni cu noi. Cu cat il purt─âm mai mult cu noi, cu atât riscul de a-l zgâria sau a-i sparge ecranul este mai crescut. Chiar dac─â vei încerca sa ai mai mult─â grija de telefonul t─âu mobil, este imposibil s─â duci nivelul de uzur─â spre zero.
 

Din fericire, cu ajutorul foliei din silicon po╚Ťi proteja ecranul telefonului t─âu cu succes. Majoritatea foliilor de silicon pentru telefon previn zgârieturile si cr─âp─âturile, dar au ╚Öi o func╚Ťie important─â de “self healing”. Astfel,  în timp, zgarieturile fine aproape vor “disp─ârea” din folia de telefon din silicon.
 

Ai nevoie de o folie de silicon pentru iPhone 11, x sau 13? Alege varianta potrivit─â din magazinul online Flacara3!
 

Care Sunt Caracteristicile Foliilor de Telefon TPU și Hidrogel?

 

De╚Öi majoritatea comerciantilor nu expun diferen╚Ťele între diversele tipuri de silicon din foliile de protectie pentru telefon, aceasta categorie de folii include variantele din hidrogel ╚Öi TPU. Chiar dac─â pot p─ârea destul de similare, fiecare model de folie de protectie pentru telefoane prezint─â diverse beneficii ╚Öi dezavantaje.
 

În primul rand, folia de protectie de telefon din hidrogel este produs─â dintr-un material flexibil ╚Öi moale. Astfel, indiferent c─â ai nevoie de folie din silicon hidrogel pentru modelul huawei p30 lite sau pro, vei observa ca acest model protejeaz─â foarte bine dispozitivul mobil în cazul unui impact.
 

În timp, zgarieturile fine de pe acest tip de folii de protectie de telefon pot disp─ârea datorit─â capacit─â╚Ťii de “auto-vindecare”. În plus, folia din hidrogel nu se ing─âlbeneste în timp ╚Öi ofer─â o claritate sporit─â pentru ecran. 
 

De exemplu, dac─â ai montat o astfel de folie de silicon pe un iPhone 8, este posibil ca aceasta s─â arate aproape la fel de bine ca la început.
 

Folia de silicon TPU este produs─â dintr-o combinatie de silicon ╚Öi termoplastic poliuretan (de aici ╚Öi denumirea de folie TPU). Acest tip de folii cu protectie pentru telefon ofer─â un nivel ridicat de durabilitate. Astfel, acestea vor rezista testului timpului ╚Öi vor proteja ecranul telefonului t─âu de zgarieturi sau la impact. 
 

De asemenea, folia pentru telefon din silicon TPU este foarte u╚Öor de montat. În plus, aceasta nu va afecta în niciun fel sensibilitatea tactil─â pentru telefonul t─âu.
 

Argumente Pro și Contra Pentru Folia de Protectie pentru Telefon din Silicon

 

Exist─â multe p─âreri pro sau contra despre folia hidrogel sau TPU. Fie ca e╚Öti în c─âutarea unei folii de silicon pentru samsung a51, s10 sau orice alt model, argumentele pro ╚Öi contra pentru acest tip de folie te vor ajuta sa iei decizia potrivit─â.
 

Argumente Pro Pentru Folia din Silicon de Telefon

 
 • durabilitate - acest tip de de folie pentru telefon este cunoscut─â pentru durabilitatea crescut─â si poate rezista zgarieturilor sau cr─âp─âturilor
   

 • usurinta in montarea - acest tip de folie este de obicei u╚Öor de aplicat pe ecranul telefonului ╚Öi nu necesit─â de obicei ajutor specializat
   

 • ultrasubtire - acest tip de folie va arata aproape “invizibil” pe ecranul telefonului t─âu fiind extrem de sub╚Ťire.
   

Argumente Contra Pentru Folia de Telefon din Silicon

 
 • protectie limitata - folia de silicon nu ofer─â suficient─â protec╚Ťie împotriva unui impact major cu suprafe╚Ťe dure
   

 • amprentele ╚Öi praful sunt mai vizibile pe suprafa╚Ťa - materialul din silicon poate atrage praf ╚Öi amprente, necesitand curatare periodica.
   

Care Sunt Diferen╚Ťele Dintre Folia de Silicon vs Folie de Sticla?

 

Atunci cand ti-ai cumparat un telefon nou, cu siguranta iti doresti sa folosesti accesorii de protectie de cea mai înalt─â calitate. În timp ce husa de telefon este un element important, nici folia pentru telefon nu ar trebui ignorat─â. 
 

Cele mai populare tipuri de folii de protectie de telefon sunt cele de silicon ╚Öi sticl─â. Dac─â începi s─â cau╚Ťi informa╚Ťii despre acest tip de folii pentru telefon vei descoperi diverse p─âreri despre folia hidrogel, TPU vs silicon. Pentru a putea face o alegere documentat─â este important sa ╚Ötii care sunt principalele diferente intre folia de sticl─â sau de silicon.
 

Nivel de Protectie pentru Ecran

Ambele variante, folia de silicon sau cea de sticl─â, ofer─â un anumit nivel de protectie pentru ecranul telefonului t─âu. Folia de sticl─â ofer─â o protectie mai bun─â la impact deoarece acest material poate redistribui rapid for╚Ťa impactului. În schimb, folia de silicon ofer─â o protectie mai limitat─â, fiind potrivit─â pentru telefoane expuse adesea la zgarieturi minore.
 

Grosimea Foliei de Protectie

Modul în care folia de sticl─â sau silicon arat─â pe ecranul telefonului t─âu este important din punct de vedere estetic. În acest caz, folia de protectie de silicon câ╚Ötig─â mai multe puncte, fiind mai sub╚Ťire. Folia de sticla este mai groas─â ╚Öi poate afecta sensibilitatea tactil─â a ecranului t─âu.
 

Claritate a Imaginii de pe Ecranul Telefonului

Indiferent de pre╚Ťul pe care folia de silicon sau sticl─â pentru telefon îl are, ai nevoie de un produs premium care ofer─â un nivel ridicat de claritate. Folia de sticl─â ofer─â claritate îmbun─ât─â╚Ťit─â în compara╚Ťie cu cea de silicon. Mai mult, sticla nu interfereaz─â cu luminozitatea si culorile ecranului telefonului t─âu.
 

Propriet─â╚Ťi de “Auto-vindecare”

Indiferent c─â ai folosit o folie de silicon pentru s10 plus, sau modele mai noi, precum samsung a13, vei descoperi ca folia de silicon î╚Öi p─âstreaz─â propriet─âtile în timp. Proprietatea de “self healing” sau “auto-vindecare” contribuie la dispari╚Ťia zgarieturilor fine care pot ap─ârea în timp. Spre deosebire de acest tip de folie, cea din sticl─â nu are aceasta proprietate.
 

Este Dificil─â Aplicarea Foliei de Silicon pe Ecranul Telefonului?

 

Foliile de silicon se monteaz─â de obicei destul de u╚Öor pe ecran telefonului. Fenomenul aparitiei “bulelor” la folia de silicon este foarte redus în compara╚Ťie cu cele de sticl─â. În multe cazuri, montarea foliei de silicon nu necesit─â ajutor specializat.
 

Tot ceea ce trebuie s─â faci este sa cureti ecranul telefonului t─âu ╚Öi s─â a╚Öezi cu aten╚Ťie marginile acesteia. Dup─â ce ai aliniat folia pe ecran, po╚Ťi folosi un card pentru a o lipi în întregime. Este important de ╚Ötiut ca foliile de silicon au nevoie de o perioada scurta de a╚Öteptare înainte de a începe sa folose╚Öti telefonul, pentru a te asigura c─â aceasta s-a lipit corect ╚Öi ╚Öi-a “activat” protectia.
 

Folia de Silicon Ofera Protectie Indelungata Pentru Telefonul T─âu Mobil!

 

Folia de silicon rezista pe ecranul telefonului tau pe o perioad─â lung─â de timp, protejandu-l de zgarieturi fine ╚Öi cr─âp─âturi. Mai mult, aceasta nu se ingalbeneste în timp ╚Öi va ar─âta la fel de bine pe ecran chiar ╚Öi dup─â utilizare îndelungat─â. În ceea ce prive╚Öte pre╚Ťul, acest tip de folie este destul de accesibil─â pentru orice tip de buget, avand un raport calitate - pre╚Ť echilibrat.
 

Descoper─â ofertele disponibile în magazinul online Flacara3 pentru foliile de silicon pentru telefoane Samsung! Le po╚Ťi comanda cu doar cateva click-uri! 

Suport clienti Luni-Vineri : 09:00-17:00

0771606585 dolga2005@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!