Samsung A03 vs A03s vs A03 Core

Samsung A03 vs A03s vs A03 Core

Diferente Principale între Modelele Samsung A03, Samsung A03s, și A03 Core. Tu Pe Care Îl Preferi?

Recent, Samsung a lansat trei modele noi de telefoane mobile din seria A, respectiv: Samsung A03s, A03 și A03 Core. Din punct de vedere design, Samsung nu a făcut rabat la aspectul modern, liniile fine și gama de culori diversă. Astfel, modelele de telefoane din seria A au două atribute importante: pret prietenos și funcții destul de performante.

Cu toate acestea, probabil te întrebi care sunt diferențele între Samsung A03s vs A03? Sau oare care sunt diferentele intre Samsung A03 vs Samsung A03 Core? Vei afla detalii complete despre aceste modele în următoarele paragrafe.

Deși acestea sunt modele destul de noi pe piața din România, este important sa știi de unde poți cumpăra husa pentru telefon Samsung A03s, A03 și A03 Core. În magazinul flacara3 găsești accesorii de calitate pe care le poți comanda cu doar un singur click. Mai mult, în cazul în care ai nevoie de service pentru telefonul Samsung Galaxy A03s sau oricare din modelele din gama A, poți apela cu încredere la specialiștii flacara3.
 

Diferente Principale între Submodelele Samsung A03

 
 

Îți dorești să cumperi un model Samsung A03, dar nu știi exact care se potrivește nevoilor tale? Înainte de a face alegerea finală, ai nevoie de o comparație obiectivă între cele trei modele și de definirea criteriilor care sunt importante pentru tine. Posibil ca la modelul Samsung A03 să fie camera cea care te impresionează, în timp ce la Samsung A03 display-ul generos sa fie preferatul tău. 

Pentru a-ți ușura “misiunea” de alegere, analizează cu atenție principalele diferente si particularitati ale telefoanelor Samsung A03 vs A03s sau A03 Core, detaliate mai jos:

  • Ești pasionat/a de aspectul telefonului? Fii atent/a la caracteristicile de design și display

Pentru un necunoscător, display-ul pentru Samsung A03s poate părea la fel cu al celorlalte modele. Există de fapt câteva mici diferente. Modelele A03 și A03s Samsung au aceleași dimensiuni ale display-ului, respectiv 6.5 inch HD+ Infinity-V. Pe de altă parte, dimensiunea display-ului pentru Samsung Galaxy A03 Core este mai mică, fiind de 5.3 inch.

De asemenea, modelul A03s are o rezolutie mai bună, de 1600 x 720 pixeli, comparativ cu celelalte modele din gamă, respectiv A03 și A03 Core. Rezoluția celor doua din urma este 1560 x 720 pixeli. Pentru protectia ecranului, ai nevoie de o folie de calitate, care să păstreze aspectul natural al culorilor. Comandă folia din ceramica pentru Samsung A03s din magazinul flacara3.ro si protejează display-ul în cazul unui impact neprevazut.

În ceea ce privește design-ul, tot varianta Samsung Galaxy A03s iese în evidenta, având un look modern, cu un aspect ușor strălucitor. Vestea buna este ca poți adăuga un “touch” elegant telefonului tău folosind o husa moderna pentru Samsung A03s disponibilă în magazinul online Flacara3, la un preț foarte avantajos.

  • Îti place sa faci poze cu telefonul și ai nevoie de o camera performantă?

Multe dintre părerile despre telefoanele Samsung A03 sau A03s sunt centrate spre performanța camerei. Ambele modele sunt echipate cu “triple rear camera”. Astfel, acestea au o cameră principală de 13 megapixeli, “ajutată” de o cameră de 2 megapixeli echipată cu “depth sensor” și una de 2 megapixeli cu “macro sensor”.

Lista de specificatii pentru Samsung A03s continuă cu detalii despre camera adițională de 5 megapixeli “ultra wide”, care îi oferă un avantaj competitiv acestui model. Modelul A03 Core are doar o camera de 8 megapixeli, în spate. 

Pe partea din față, modelele A03s si A03 au o camera de 5 megapixeli, în timp ce A03 Core are o camera selfie, cu aceeași rezoluție.

  • Care capacitatea spațiului de stocare pentru modelele Samsung A03?

Atat modelul Samsung Galaxy A03, cât si cel A03s au un procesor octa-core și 3 sau 4GB RAM. Pe de alta parte, modelul Samsung Galaxy A03 Core are un procesor quad-core cu procesor de 1 sau 2GB RAM.

În ceea ce privește capacitatea de stocare, modelul Samsung A03s are specificații suplimentare. Acestea este disponibil pe piață cu capacitate de stocare de 32 sau 64GB. Celelalte modele din gama au capacitate de stocare mai mică, de 16 sau 32GB.

O veste buna în acest context vine din faptul ca toate cele trei modele își pot mări capacitatea de stocare cu un card microSD. Așadar, poți face oricat de multe poze si filmulete vrei si să le salvezi pe un astfel de card. 

  • Cat de mult te poți baza pe bateria telefonului Samsung A03?

Dintre cele trei modele, Samsung A03s are cea mai bună durată a bateriei. Capacitatea ei este de 5000 mAh. Acest lucru inseamna ca poti folosi fara probleme telefonul tău timp de 17 ore în timp ce navighezi pe internet sau pentru 34 de ore pentru conversatii telefonice.

Prin comparație, modelele Samsung A03 si A03 Core au o capacitate a bateriei mai mică. De exemplu, modelul A03 Core are doar 3000 mAh. Chiar dacă si acestea pot fi folosite pana la 34 de ore pentru conversatii telefonice, durata acesteia scade la 14 ore dacă îl folosești conectat la internet.

Pentru protectia telefonului si a bateriei de supraîncălzire, este important sa fii atent/a la accesoriile pe care le folosești. De exemplu, în magazinul Flacara3 vei găsi husa pentru telefonul Samsung Galaxy A03s tip carte, care îți va proteja atat bateria de șocuri si supraîncălzire, dar si ecranul telefonului. O poți comanda in diverse culori, simplu si rapid!

 

Care este prețul pentru un telefon Samsung A03?

 
 

După cum ai observat deja din specificații, modelul Samsung A03s include specificațiile de top ale acestei game. Cu toate acestea, prețul sau este unul accesibil, variind între 600 si 800 ron.

Dacă vei face o căutare simplă online pentru prețul modelului Samsung A03 Core, vei descoperi ca acesta variază între 400 si 500 ron. Modelul Samsung Galaxy A03 are si el un preț similar. Comparând specificațiile detaliate în paragrafele de mai sus, este evident ca aceste modele sunt ușor mai ieftine fata de A03s, neavand specificatii la fel de performante.

 

Exista si alte modele din gama Samsung Galaxy A03?


 

Gama completa Samsung Galaxy A03 cuprinde o serie de modele si versiuni, unele dintre ele fiind create doar pentru anumite piețe din lume. Lista completă este următoarea:

  • SM-A037F

  • SM-A037F/DS

  • SM-A037M

  • SM-A037G

  • SM-A037U

  • SM-S134DL

  • SM-A037W 

  • SM-A037U1

Întrebarea firească atunci când vezi o astfel de lista lungă de modele este dacă exista diferențe notabile între ele. Conform informațiilor disponibile la acest moment, modelul Samsung A037F este internațional și este mai mic din punct de vedere dimensiuni. 

Modelul A037G  este similar, dar acesta este fabricat pentru Europa. De asemenea, pentru aceste două modele este important de menționat că diferenta dintre ecrane este de 2 mm. Așadar, ecranele nu sunt compatibile între ele, deși aparent modelul este același dar lansat pe piețe diferite. 

De asemenea, modelele Samsung A03 are SM-A035F, SM-A035F/DS, SM-A035M, SM-A035G au aceleași dimensiuni, indiferent de model. Așadar, în cazul lor, ecranul de la un model, poate fi folosit si la celelalte din aceasta categorie. 

În cele din urma, gama Samsung A03 Core include submodelele SM-A032F, SM-A032F/DS, SM-A032M. Conform specificatiilor si review-urilor analizate, între aceste modele nu apare nicio diferenta notabila. 

Alege modelul Samsung A03 potrivit nevoilor tale!

Chiar dacă ai citit diverse review-uri despre Samsung Galaxy A03s sau păreri despre Samsung A03 Core sau modelul A03, este important sa alegi modelul care se potrivește nevoilor tale. Fie că ai nevoie de o camera mai performanta sau spațiu de stocare mărit, detaliile incluse în acest articol îți vor ușura “misiunea” de a alege telefonul dorit. 

De asemenea, prețul este un element important. Din fericire, toate modelele descrise au un preț “prietenos”.

Înainte de a face alegerea finală, este important să verifici și care sunt tipurile de accesorii disponibile pe piața din România. În magazinul Flacara3 vei gasi husa pentru telefonul Samsung A03s sau folie din sticla 9D pentru acest model. Mai mult, te poți baza pe specialistii de service pentru telefoane pentru oricare dintre aceste modele, contactând direct echipa Flacara3!

Suport clienti Luni-Vineri : 09:00-17:00

0771606585 dolga2005@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!