Samsung A03 vs A03s vs A03 Core

Samsung A03 vs A03s vs A03 Core

Diferente Principale între Modelele Samsung A03, Samsung A03s, ╚Öi A03 Core. Tu Pe Care Îl Preferi?

Recent, Samsung a lansat trei modele noi de telefoane mobile din seria A, respectiv: Samsung A03s, A03 ╚Öi A03 Core. Din punct de vedere design, Samsung nu a f─âcut rabat la aspectul modern, liniile fine ╚Öi gama de culori divers─â. Astfel, modelele de telefoane din seria A au dou─â atribute importante: pret prietenos ╚Öi func╚Ťii destul de performante.

Cu toate acestea, probabil te întrebi care sunt diferen╚Ťele între Samsung A03s vs A03? Sau oare care sunt diferentele intre Samsung A03 vs Samsung A03 Core? Vei afla detalii complete despre aceste modele în urm─âtoarele paragrafe.

De╚Öi acestea sunt modele destul de noi pe pia╚Ťa din România, este important sa ╚Ötii de unde po╚Ťi cump─âra husa pentru telefon Samsung A03s, A03 ╚Öi A03 Core. În magazinul flacara3 g─âse╚Öti accesorii de calitate pe care le po╚Ťi comanda cu doar un singur click. Mai mult, în cazul în care ai nevoie de service pentru telefonul Samsung Galaxy A03s sau oricare din modelele din gama A, po╚Ťi apela cu încredere la speciali╚Ötii flacara3.
 

Diferente Principale între Submodelele Samsung A03

 
 

Î╚Ťi dore╚Öti s─â cumperi un model Samsung A03, dar nu ╚Ötii exact care se potrive╚Öte nevoilor tale? Înainte de a face alegerea final─â, ai nevoie de o compara╚Ťie obiectiv─â între cele trei modele ╚Öi de definirea criteriilor care sunt importante pentru tine. Posibil ca la modelul Samsung A03 s─â fie camera cea care te impresioneaz─â, în timp ce la Samsung A03 display-ul generos sa fie preferatul t─âu. 

Pentru a-╚Ťi u╚Öura “misiunea” de alegere, analizeaz─â cu aten╚Ťie principalele diferente si particularitati ale telefoanelor Samsung A03 vs A03s sau A03 Core, detaliate mai jos:

 • E╚Öti pasionat/a de aspectul telefonului? Fii atent/a la caracteristicile de design ╚Öi display

Pentru un necunosc─âtor, display-ul pentru Samsung A03s poate p─ârea la fel cu al celorlalte modele. Exist─â de fapt câteva mici diferente. Modelele A03 ╚Öi A03s Samsung au acelea╚Öi dimensiuni ale display-ului, respectiv 6.5 inch HD+ Infinity-V. Pe de alt─â parte, dimensiunea display-ului pentru Samsung Galaxy A03 Core este mai mic─â, fiind de 5.3 inch.

De asemenea, modelul A03s are o rezolutie mai bun─â, de 1600 x 720 pixeli, comparativ cu celelalte modele din gam─â, respectiv A03 ╚Öi A03 Core. Rezolu╚Ťia celor doua din urma este 1560 x 720 pixeli. Pentru protectia ecranului, ai nevoie de o folie de calitate, care s─â p─âstreze aspectul natural al culorilor. Comand─â folia din ceramica pentru Samsung A03s din magazinul flacara3.ro si protejeaz─â display-ul în cazul unui impact neprevazut.

În ceea ce prive╚Öte design-ul, tot varianta Samsung Galaxy A03s iese în evidenta, având un look modern, cu un aspect u╚Öor str─âlucitor. Vestea buna este ca po╚Ťi ad─âuga un “touch” elegant telefonului t─âu folosind o husa moderna pentru Samsung A03s disponibil─â în magazinul online Flacara3, la un pre╚Ť foarte avantajos.

 • Îti place sa faci poze cu telefonul ╚Öi ai nevoie de o camera performant─â?

Multe dintre p─ârerile despre telefoanele Samsung A03 sau A03s sunt centrate spre performan╚Ťa camerei. Ambele modele sunt echipate cu “triple rear camera”. Astfel, acestea au o camer─â principal─â de 13 megapixeli, “ajutat─â” de o camer─â de 2 megapixeli echipat─â cu “depth sensor” ╚Öi una de 2 megapixeli cu “macro sensor”.

Lista de specificatii pentru Samsung A03s continu─â cu detalii despre camera adi╚Ťional─â de 5 megapixeli “ultra wide”, care îi ofer─â un avantaj competitiv acestui model. Modelul A03 Core are doar o camera de 8 megapixeli, în spate. 

Pe partea din fa╚Ť─â, modelele A03s si A03 au o camera de 5 megapixeli, în timp ce A03 Core are o camera selfie, cu aceea╚Öi rezolu╚Ťie.

 • Care capacitatea spa╚Ťiului de stocare pentru modelele Samsung A03?

Atat modelul Samsung Galaxy A03, cât si cel A03s au un procesor octa-core ╚Öi 3 sau 4GB RAM. Pe de alta parte, modelul Samsung Galaxy A03 Core are un procesor quad-core cu procesor de 1 sau 2GB RAM.

În ceea ce prive╚Öte capacitatea de stocare, modelul Samsung A03s are specifica╚Ťii suplimentare. Acestea este disponibil pe pia╚Ť─â cu capacitate de stocare de 32 sau 64GB. Celelalte modele din gama au capacitate de stocare mai mic─â, de 16 sau 32GB.

O veste buna în acest context vine din faptul ca toate cele trei modele î╚Öi pot m─âri capacitatea de stocare cu un card microSD. A╚Öadar, po╚Ťi face oricat de multe poze si filmulete vrei si s─â le salvezi pe un astfel de card. 

 • Cat de mult te po╚Ťi baza pe bateria telefonului Samsung A03?

Dintre cele trei modele, Samsung A03s are cea mai bun─â durat─â a bateriei. Capacitatea ei este de 5000 mAh. Acest lucru inseamna ca poti folosi fara probleme telefonul t─âu timp de 17 ore în timp ce navighezi pe internet sau pentru 34 de ore pentru conversatii telefonice.

Prin compara╚Ťie, modelele Samsung A03 si A03 Core au o capacitate a bateriei mai mic─â. De exemplu, modelul A03 Core are doar 3000 mAh. Chiar dac─â si acestea pot fi folosite pana la 34 de ore pentru conversatii telefonice, durata acesteia scade la 14 ore dac─â îl folose╚Öti conectat la internet.

Pentru protectia telefonului si a bateriei de supraînc─âlzire, este important sa fii atent/a la accesoriile pe care le folose╚Öti. De exemplu, în magazinul Flacara3 vei g─âsi husa pentru telefonul Samsung Galaxy A03s tip carte, care î╚Ťi va proteja atat bateria de ╚Öocuri si supraînc─âlzire, dar si ecranul telefonului. O po╚Ťi comanda in diverse culori, simplu si rapid!

 

Care este pre╚Ťul pentru un telefon Samsung A03?

 
 

Dup─â cum ai observat deja din specifica╚Ťii, modelul Samsung A03s include specifica╚Ťiile de top ale acestei game. Cu toate acestea, pre╚Ťul sau este unul accesibil, variind între 600 si 800 ron.

Dac─â vei face o c─âutare simpl─â online pentru pre╚Ťul modelului Samsung A03 Core, vei descoperi ca acesta variaz─â între 400 si 500 ron. Modelul Samsung Galaxy A03 are si el un pre╚Ť similar. Comparând specifica╚Ťiile detaliate în paragrafele de mai sus, este evident ca aceste modele sunt u╚Öor mai ieftine fata de A03s, neavand specificatii la fel de performante.

 

Exista si alte modele din gama Samsung Galaxy A03?


 

Gama completa Samsung Galaxy A03 cuprinde o serie de modele si versiuni, unele dintre ele fiind create doar pentru anumite pie╚Ťe din lume. Lista complet─â este urm─âtoarea:

 • SM-A037F

 • SM-A037F/DS

 • SM-A037M

 • SM-A037G

 • SM-A037U

 • SM-S134DL

 • SM-A037W 

 • SM-A037U1

Întrebarea fireasc─â atunci când vezi o astfel de lista lung─â de modele este dac─â exista diferen╚Ťe notabile între ele. Conform informa╚Ťiilor disponibile la acest moment, modelul Samsung A037F este interna╚Ťional ╚Öi este mai mic din punct de vedere dimensiuni. 

Modelul A037G  este similar, dar acesta este fabricat pentru Europa. De asemenea, pentru aceste dou─â modele este important de men╚Ťionat c─â diferenta dintre ecrane este de 2 mm. A╚Öadar, ecranele nu sunt compatibile între ele, de╚Öi aparent modelul este acela╚Öi dar lansat pe pie╚Ťe diferite. 

De asemenea, modelele Samsung A03 are SM-A035F, SM-A035F/DS, SM-A035M, SM-A035G au acelea╚Öi dimensiuni, indiferent de model. A╚Öadar, în cazul lor, ecranul de la un model, poate fi folosit si la celelalte din aceasta categorie. 

În cele din urma, gama Samsung A03 Core include submodelele SM-A032F, SM-A032F/DS, SM-A032M. Conform specificatiilor si review-urilor analizate, între aceste modele nu apare nicio diferenta notabila. 

Alege modelul Samsung A03 potrivit nevoilor tale!

Chiar dac─â ai citit diverse review-uri despre Samsung Galaxy A03s sau p─âreri despre Samsung A03 Core sau modelul A03, este important sa alegi modelul care se potrive╚Öte nevoilor tale. Fie c─â ai nevoie de o camera mai performanta sau spa╚Ťiu de stocare m─ârit, detaliile incluse în acest articol î╚Ťi vor u╚Öura “misiunea” de a alege telefonul dorit. 

De asemenea, pre╚Ťul este un element important. Din fericire, toate modelele descrise au un pre╚Ť “prietenos”.

Înainte de a face alegerea final─â, este important s─â verifici ╚Öi care sunt tipurile de accesorii disponibile pe pia╚Ťa din România. În magazinul Flacara3 vei gasi husa pentru telefonul Samsung A03s sau folie din sticla 9D pentru acest model. Mai mult, te po╚Ťi baza pe specialistii de service pentru telefoane pentru oricare dintre aceste modele, contactând direct echipa Flacara3!

Suport clienti Luni-Vineri : 09:00-17:00

0771606585 dolga2005@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!