Iphone 15 - Tot ce trebui sa stii despre noul model de Iphone 15

Iphone 15 - Tot ce trebui sa stii despre noul model de Iphone 15

Iphone 15 - Tot ce trebui sa stii despre noul model de Iphone 15

După ultimele iPhone 15 leaks despre modul în care arată, funcțiile și upgrade-urile sale comparativ cu iPhone 14, iubitorii brandului au devenit nerăbdători. Așadar, o întrebare care a început să apară tot mai des în rândul utilizatorilor modelului actual este: “când apare iPhone 15?”. Noul iPhone 15 este mai aproape de lansare decât ți-ai fi imaginat. Acest model va fi disponibil pentru utilizatori chiar din luna septembrie.

Vrei să aflii dacă zvonurile despre iPhone 15 sunt adevărate? Chiar dacă din punct de vedere al design-ului este posibil să fie destul de similar cu predecesorul său, acest model promite câteva funcții îmbunătățite.  Așadar, continuă să citești acest articol despre iph 15 și află care sunt noutățile în materie de design, funcții, sistem de operare, cameră sau baterie

Noutăți pe care le va aduce noul iPhone 15 pentru utilizatori


Așteptarea utilizatorilor fideli ai brandului Apple va lua sfârșit pe 12 septembrie atunci când iPhone 15 va avea lansarea oficială. Vestea bună este că utilizatorii din America vor avea deja posibilitatea de a lansa precomanda pentru iPhone 15 începând cu 15 septembrie, urmând ca primii utilizatori să își primească modelul ales începând cu 22 septembrie. În plus, conform datelor oficiale lansate până acum despre cum va arăta iPhone 15 și funcțiile sale, arată o performanță foarte bună pentru iPhone în 2023.

iPhone 15 culori și design

 

Informațiile disponibile în acest moment despre lansarea iPhone 15 arată că din punct de vedere al design-ului, acest model va fi foarte similar cu iPhone 14. Un detaliu important de știut este că modelele iPhone 15 vor aborda aceeași linie Dynamic Island, ce a fost deja introdusă la modelele iPhone 14. 

În privința culorilor, atunci când vei comanda noul iPhone, vei putea alege dintr-o gamă variată de culori. Așadar, poți alege între variantele de albastru, coral (o culoare între roz și portocaliu), alb, negru și verde - galben. Albastru și coral vor fi culorile anului 2023 pentru acest model.

Varietăți de modele iPhone 15

Având în vedere că noul model va semăna foarte mult cu cel anterior, Apple va oferi patru modele:

  • modelul clasic iPhone 15 cu un ecran de 6.1 inch;

  • modelul iPhone 15 Plus cu un ecran de 6.1 inch;

  • modelul iPhone 15 Pro cu ecran de 6.7 inch;

  • modelul iPhone 15 Pro Max cu ecran de 6.7 inch.

Modelele iPhone 15 Pro și Pro Max lansate în 2023 vor avea funcții superioare, care se vor reflecta și într-un preț mai ridicat. O altă deosebire între modelele clasice și cele Pro este că tehnologia ProMotion va fi disponibilă doar pentru varianta Pro. Conform informațiilor disponibile în prezent, modele iPhone 15 Pro și Pro Max vor avea aceeași dată de lansare ca și modelele clasice. 

Deși există zvonuri care menționează contrariul, Apple nu va lansa un model iPhone 15 Ultra, cu extra spațiu de stocare și RAM.                              Modelul care va prelua aceste caracteristici, respectiv un ecran de 6.7 inch și 2 TB spațiu de stocare, va fi iPhone 15 Pro Max. În privința modelelor iPhone 15 Mini și Flip, deși există diverse zvonuri care menționează despre posibilitatea apariției acestor modele, încă nu există clarificări asupra datei de lansare pentru aceste modele.

Iphone 15 și încărcarea prin USB-C

Reglementările Europene în privința utilizării portului USB-C pentru toate telefoanele își fac simțită prezența și în cazul noului model lansat de iPhone. Așadar, pentru modelele vândute în Europa, Apple va respecta aceste reguli și va implementa modificarea la telefoanele iPhone 15 Pro și Pro Max. 

Avantajele acestei schimbări pentru cele 2 modele iPhone 15 sunt multiple. Pe lângă faptul că le va permite utilizatorilor să își încarce toate dispozitivele mobile cu un singur încărcător, există și alte beneficii ale acestui tip de încărcare, după cum urmează:

  • viteza de încărcare prin USB-C este de 88 Gbps, adică de 166 de ori mai rapidă comparativ cu cablurile Lightning;

  • suport pentru folosirea altor tipuri de accesorii de încărcare (dock de încărcare, baterii externe, mouse, tastatură);

  • viteză de transfer sporită.

Pe de altă parte, dacă ai deja accesorii de la alte modele iPhone ios 15 sau mai vechi, acestea nu vor putea fi folosite din cauza incompatibilității cu portul USB-C. Vestea bună este că indiferent de tipul de cablu USB de care ai nevoie, vei putea să-l găsești și să-l comanzi din magazinul online Flacăra3.ro.

Camera disponibilă pe modelele iPhone 15

După ce Apple a ridicat ștacheta cu cei 48 MP disponibili la modelele iPhone 14 Pro, noul model 15 promite să ducă această ambiție și mai departe. Așadar, noul model va avea o camera de 48 MP la toate modelele. În plus, noul iPhone 15 are un design ce îi permite să implementeze un senzor special pentru captarea mai bună a luminii.

În plus, modelul 15 Pro Max de iPhone va avea o cameră cu senzor periscop ce permite un zoom îmbunătățit, dar și o performanță superioară a camerei. Această funcție suplimentară ar putea să ofere 6x zoom optic, comparativ cu 3x ce era disponibil la varianta iPhone 14 Pro Max.

Noul iPhone 15 și rezistența bateriei

O îmbunătățire extraordinară pe care Apple o promite pentru modelul 15 este în privința rezistenței bateriei. Anumiți analiști se așteaptă ca bateria să aibă 4852 mAh, dar majoritatea se așteaptă totuși la 4422 mAh.  De asemenea, viteza de încărcare pentru modelele iPhone 15 Pro și Pro Max ar putea crește la 35W. 

Având în vedere că la fiecare model nou lansat, Apple aduce îmbunătățiri duratei de viată a bateriei, ne așteptăm ca și la această lansare să fie la fel.  Așadar, este posibil ca durata de viață a bateriei să fie mai mare comparativ cu modelele anterioare. Desigur, acest parametru poate fi diferit în funcție de modul în care este utilizat telefonul.

Care este prețul pentru iPhone 15?

Conform informațiilor disponibile în acest moment, prețul aproximativ pentru modelul 15 clasic este echivalentul a $800. De asemenea, modelul iPhone Pro Max are un preț mai ridicat, fiind estimat că va depăși pragul de $1000. În funcție de capacitatea de stocare, dar și al culorii, prețul pentru modelul Pro Max poate atinge chiar și $1800.  Varianta cea mai scumpă este cea de top, în care capacitatea de stocare poate atinge și 2 TB.

Merită noul iPhone 15 așteptarea și investiția?

Acum că ai aflat informații despre noul model iPhone 15 clasic sau Pro Max, dar și când apare, probabil te întrebi dacă acesta merită așteptarea și în același timp investiția. Îmbunătățirile acestui model sunt fără rival. Pe lângă îmbunătățilre din punct de vedere design și concept, o noutate o reprezintă portul de încărcare USB-C. De asemenea, viteza de încărcare și durata de viață a bateriei aduc un plus pentru utilizatori și o confirmare a faptului că Apple lucrează intens pentru a aduce îmbunătățiri noilor modele lansate.  Pe de altă parte, prețul este destul de ridicat, dar în același timp raportul calitate-preț este unul echitabil. Așadar, modelul iPhone 15 merită investiția. Urmărește noutățile din magazinul online Flacăra3 pentru a comanda husa de protecție și accesoriile de care ai nevoie pentru acest model. 



 

Suport clienti Luni-Vineri : 09:00-17:00

0771606585 dolga2005@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!