Folie ceramica

Afiseaza: 1-24 din 69 produse

 Filtre

Alege Protecția Sporită pentru Dispozitivul Tău Mobil – Pariază pe Folia Ceramică Pentru Telefon

 

Folosirea zilnică a telefoanelor mobile crește riscul deteriorării acestora fie prin zgârieturi sau accidente ce pot duce la spargerea display-ului. Având în vedere că este foarte dificil în prezent să ne desfășurăm activitatea fără un telefon mobil, protecția acestuia a devenit o temă de mare interes pentru orice utilizator.

Atunci când trebuie să alegem o folie de protecție pentru display-ul telefonului mobil, putem fi induși în erorare de multitudinea de variante care există. Tocmai de aceea, mulți utilizatori încep să se întrebe care este mai bună folie pentru telefonul lor. Este folia de ceramică pentru telefon rezistentă? Există și alternative?
 

Ai nevoie de folie de protectie pentru telefonul tău?

 
 

Tehnologia a avansat foarte mult în ultimii ani, iar producătorii de telefoane mobile au identificat noi materiale care să facă ecranele telefoanelor foarte rezistente. De aceea, cele mai noi modele de iPhone sau Samsung au ecrane care se sparg mai greu și implicit au o durată de viața mai lungă.

Chiar și cu acest progres, vei avea nevoie de o folie pentru ecranul telefonului tău din ceramică, silicon sau sticlă securizată. Aceasta va proteja ecranul telefonului de zgârieturile fine ale nisipului care ajunge inevitabil în buzunarele noastre sau de cheile din geantă.

Explorează produsele disponibile în magazinul online Flacăra3 și descoperă foliile de ceramică pentru iphone 11, Samsung A50 sau A51!
 

Din ce sunt compuse foliile ceramice pentru telefoane?

 

Folia de protecție ceramică pentru ecranul telefonului este compusă dintr-un mix de elemente, respectiv aluminiu, zirconiu și titanium. Acest tip de folie este compusă dintr-un film ceramic ce este transformată într-o protecție solidă pentru telefon în urma unor tratamente la temperatură înaltă. 

Datorită acestor procedee, foliile de protecție pentru telefoane din material ceramic sunt caracterizate prin rezistență la temperaturi înalte, coroziune, impact, deținând și proprietăți antimicrobiene puternice.

Așadar, folia ceramică pentru telefon este o alegere potrivită pentru protecție sporită pe termen lung. Dacă vei căuta online păreri despre folia ceramică de telefon vei descoperi feedback-uri pozitive, concentrate asupra rezistenței sporite.

Descoperă pe flacara3.ro folia ceramică potrivită telefonului tău la preț accesibil!
 

Care Sunt Principalele Proprietăți Ale Foliei Ceramice Pentru Ecranul Telefonului?

 
 

Fie că ai nevoie de o folie ceramică pentru Samsung A10, Huawei P30 Lite, sau iphone 12, caracteristicile principale ale acestui tip de protecție te vor convinge să o alegi pentru dispozitivul tău mobil. 

Din momentul în care au fost lansate pe piață, foliile de ceramică au convins utilizatorii ca fiind hibridul perfect între folia din sticlă și cea de plastic. Deși pare să fie la fel de flexibilă ca o folie de protecție de plastic, rezistența sa la zgârieturi este uimitoare.

Iată care sunt principalele caracteristici care te vor convinge să alegi folii de ceramică pentru s20 ultra, A71 sau telefonul tău A40:

  • Amprente și murdărie – prezintă o rezistență foarte bună la amprente și murdărie.

  • Calitate optică – claritate și capacitate de redare a imaginii excelente, cu mici reflecții.

  • Flexibilitate și rezistență – extrem de flexibilă atâta timp cât este manevrată în limitele sale. La fel sau chiar mai rezistentă ca folia de protecție din sticlă.

  • Ușurință în aplicare – modalitatea de aplicare este foarte ușoară, cu mici dificultăți în cazul ecranelor curbate ce au nevoie de un pic mai multă ”putere de convingere”. Pentru a rezolva micile probleme de aplicare, dacă apar, poți lăsa câteva picături de lichid pe marginea ecranului telefonului și vei observa cum folia de ceramică începe să se lipească și să scoată bulele de aer formate pe ecran.

Alege folia de ceramică pentru iphone 8 plus din magazinul online Flacăra 3 și prelungește cu succes viața telefonului tău!
 

Folia Cermică Pentru Telefoane Versus Alte Tipuri de Folii de Protecție

 

Folia ceramică pentru protecția ecranului telefonului are multe caracteristici unice ce o diferențiază de celelalte tipuri de folii de protecție. În comparație cu cele mai des cumpărate, folia de silicon și folia de sticlă securizată, cea de ceramică reușește să se diferențieze prin câteva proprietăți unice.
 

Folia de Ceramică vs Folia de Sticlă Securizată

 

Folia de protecție pentru ecran din ceramică este compusă dintr-un mix special de elemente care au o rezistență la zgârieturi sporită în comparație cu foliile din sticlă securizată. Testele de rezistență au arătat că această proprietate este superioară la folia din ceramică vs folia din sticlă. Rezistența la zgârieturi și mici lovituri a foliei de protecție ceramică este de 10 ori mai mare în comparație cu folia de protecție din sticlă.

Fie că ai nevoie de folii de ceramică pentru iphone 6s sau orice alt model mai nou, vei observa că acest tip este mai subțire și mai ușor în comparație cu folia de sticlă securizată. Așadar, dacă îți dorești accesorii minimaliste pentru telefonul tău, dar care le oferă și rezistența de care au nevoie, atunci folia de ceramică este alegerea potrivită.

Datorită dimensiunilor, montajul foliei de ceramică este mult mai facil. De obicei, se aplică cu ajutorul metodei umede, fără prea mult efort. O altă caracteristică importantă a foliei de ceramică este abilitatea sa de a păstra calitatea imaginii, fără a avea vreun impact asupra clarității sau culorilor.
 

Folie Ceramică vs Folie Silicon pentru Telefonul Mobil

 

În comparație cu folia de silicon, cea din ceramică rezistă mult mai bine zgârieturilor și loviturilor. Pe termen lung, folia din silicon devine opacă, ceea ce poate afecta claritatea și calitatea imaginii și culorilor telefonului tău mobil. După cum am menționat mai sus, folia de ceramică este apreciată pentru calitatea sporită a culorilor și imaginilor în timp.

Ambele folii de protecție pot fi instalate foarte ușor pe telefonul tău mobil, fiind destul de fine și având dimensiuni reduse. Cu toate acestea, folia de ceramică prezintă o rezistență mai bună la amprente și murdărie. De asemenea, micile zgârieturi se vor vedea foarte greu pe suprafața foliei din ceramică.
 

Pariază pe Foliile de Protecție din Ceramică Oferite de Flacăra 3!

 

Unul dintre puținele argumente împotriva foliei de protecție pentru telefon din ceramică este prețul ușor mai ridicat în comparație cu celelalte tipuri de folie. Comparând beneficiile cu prețul acesteia vei constata că raportul este unul foarte echilibrat.

De asemenea, alegând modelele de folie din ceramică disponibile în magazinul online Flacăra 3 vei descoperi prețuri extrem de accesibile!

Protejează ecranul telefonului tău cu un produs de calitate premium! Comandă folia de protecție din ceramică pentru ecranul telefonului tău cu un click din magazinul online Flacăra 3!

 

 


 

Suport clienti Luni-Vineri : 09:00-17:00

0771606585 dolga2005@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!